Kjøkkeninnredning fra Sigdal | Slippen Mandal

Nysgjerrig på Slippen II?

Vil du vite mer om solforhold, utsikt m.m.? Send en henvendelse her, eller kontakt megler på tlf 95 23 89 76 eller e-post audun@sormegleren.no.

På Slippen-prosjektet er Sigdal valgt som kjøkkenleverandør. De har nøye valgt ut kjøkkenfronten Vidde med bakgrunn i leilighetenes utforming og byggets beliggenhet.

Dette er en minimalistisk front med renholdsvennlige flater og ujålete design. Material- og fargevalg er gjort med tanke på en tidløs trend, som også passer i dagens interiørbilde. Nedenfor kan du velge mellom de fire farge-alternativene.

Fargevalg for kjøkkenfronter

Klikk på fargene for å forhåndsvise tilgjengelige farger på kjøkkenfrontene.

Snø
Sky
Korn
Granitt
Det er også mulig å velge andre fronter og farger som tilvalgsmuligheter med et tillegg i pris. Dette kan gjøres i samråd med Sigdal når dere går gjennom kjøkkenvalgene.

Benkeplate

Når du skal velge benkeplate, har vi valgt ut tre alternativer vi mener vi stå godt til kombinasjonen av fronter. Da kan hver kjøper velge ut sin kombinasjon. Benkeplaten er i 20 mm høytrykkslaminat, og kommer i følgende varianter:

Delaware 652, hvit rå betong 641 og Portland stein 654.

Håndtak

Ved valg av håndtak ble det vektlagt at de skulle ha et pent design, men også et godt grep. Du kan velge mellom sort eller rustfritt stål av modellen Seam 160 mm som er et av Sigdals nyeste design.

Tilvalg

Sigdal kan også levere hvitevarer, baderomsinnredning og garderobeløsninger. Når du har kjøpt settes det opp en time sammen med dem for å finne de beste løsningene.