Den moderne, sjønære og solrike bydelen

Byggetrinn I av Slippen ble en kjempesuksess. Nå får du muligheten til å sikre deg leilighet i forlengelsen av prosjektet når byggetrinn II straks er i gang!

Sentral beliggenhet

Mye av grunnen til at beboerne er så tilfreds med Slippen er at leilighetene ligger fantastisk plassert rundt et up and coming område med få minutters gange til Mandal sentrum. I et slikt område passer Slippen-byggene svært godt inn, der også Slippen II vil videreføre den moderne arkitektoniske utformingen.

Fra balkongen kan beboerne kikke rett ned på Mandalselva som renner forbi. Det er heller ikke sjelden man kan se fisken hoppe i elva rett nedenfor balkongen.

Strålende utsikt

Nærheten til flott natur bidrar til at det føles luftig og friskt. Samtidig er leilighetene tilnærmet vedlikeholdsfrie, og vaktmesteren tar hånd om det som må gjøres i fellesarealene.

Og så er det ikke til å stikke under stol at det er ganske fint med en egen parkeringskjeller der du kan gå tørrskodd fra bilen til leiligheten. I samme kjeller finner du sykkelparkering og store boder - og alt er selvsagt tilrettelagt for rullestol og barnevogn.

Slippen II

Det er den anerkjente arkitekten Reiulf Ramstad som har tegnet byggene i første byggetrinn. Utbyggerne av trinn II har valgt å videreføre mye av det samme uttrykket i planleggingen av de neste byggene.

Spesifikasjoner

Antall leiligheter

49 leiligheter fordelt på fire bygg

Størrelser

Ca. 42,3 - 132,2kvm

Antall soverom

Soverom fra til 1 - 4 (5)

Pris fra til

•  Kr 2.100.00,- — 12.000.000,- + omk.

Annet

  • Tilnærmet vedlikeholdsfrie
  • Parkeringskjeller med heis
  • Flere sykkelparkeringer
  • Romslige boder

Sett ditt eget preg

Kommer man tidlig inn i prosjektet har man store muligheter til å påvirke hvordan leiligheten utformes. Eksempelvis endringer og tilpasninger på kjøkkenet, og annet interiør- og materialvalg.

Balkong/privat uteområde

Leiligheter i første etasje får terrasser på bakkeplan, og alle leiligheter over 1. etasje får en egen, fin balkong. Flere av dem har nydelig utsikt over elvemunningen, og sol fra morgen til kveld. Flere av toppleilighetene har også privat takterrasse.

Solforhold

Nedre Malmø blir kalt Mandals solside og det er ikke uten grunn. Slippen er et solrikt sted der de fleste av leilighetene har gode solforhold fra formiddag til sen kveld.

Fellesområde/uteområde

De felles uteområdene blir parkmessig opparbeidet og viderefører stilen fra første byggetrinn. Uteområdene vil bestå av lekeplass, sykkelparkering, gangstier, hyggelige oppholdssoner og beplantning.