Nærområdet

Slippen befinner seg i et av de raskest voksende områdene i byen, og bydelen er i stadig utvikling med et spennende tilbud innenfor mat, kultur og turmuligheter.

Nedre Malmø

Nedre Malmø kombinerer innslag av byens rike industrihistorie med moderne leilighetsbygg. Det er her både Buen Kulturhus og Mandal Hotel ligger, med bibliotek, kino, restaurant, bar og Mandals kanskje beste lekepark.

Ulvsvika

I tillegg til alt dette, er du en liten spasertur unna naturskjønne Ulvsvika - en lagune med strand, gresslette og et eget amfi til forestillinger. Her kan også de ivrigste klatrerne bryne seg på en klatrevegg direkte opp fra vannkanten.

Umiddelbar nærhet

Du trenger ikke gå langt fra leiligheten for å finne velsmakende mat. Fire minutters gange unna ligger Mandal Hotel med både Anker restaurant og pizzarestauranten Syd. Begge er blant Mandals beste restauranter.

Bydelen er også direkte tilknyttet Mandal sentrum via Adolph Tidemands bro. Over broa finner du et rikt utvalg restauranter, kafeer og nisjebutikker midt i den koseligste sørlandske gågata man kan tenke seg.

Rikt kulturliv

Med både Buen Kulturhus og Kulturfabrikken på Nedre Malmø byr bydelen på flere kulturinnslag og arrangementer. Det er ved sistnevnte at festivalen Mandaljazz finner sted, og på kulturhuset er det flere kinoforestillinger, konserter, foredrag og teateroppføringer i løpet av året.

Rundt om i byen er det også flere andre konsertlokaler- og områder både utendørs og innendørs.