Underveis i et byggeprosjekt som Slippen II dukker det ofte opp spørsmål fra potensielle kjøpere. Derfor har vi samlet opp en del av disse i denne artikkelen slik at du forhåpentligvis vil ha enda bedre oversikt over prosjektet.

Det er selvsagt også fremdeles mulig å kontakte megler dersom du skulle ha ubesvarte spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, eller for andre henvendelser.

Når blir byggestart?

Slik situasjonen er nå gjenstår det noen små detaljer før vi kan igangsette byggestarten. Byggestart vil skje så fort det er mulig, og umiddelbart etter at alle formaliteter og godkjennelser er på plass. Ferdigstillelse er senest 2. kvartal i 2025.

Hva skjer etter byggestart?

Våre samarbeidspartnere i Sørmegleren vil kalle kjøperne inn til kontraktsmøte etter at byggestart er vedtatt. Her vil kjøpskontrakt og andre nødvendige dokumenter bli signert. Det skjer kort tid etter vedtatt byggestart.
Deretter vil kjøpere bli kalt inn til møte med utbygger og underleverandører for å snakke om tilvalgsmuligheter på kjøkken, bad og øvrige rom. Disse møtene vil etter planen starte opp i god tid før sommeren 2024.

Hvordan foregår betaling av leiligheten?

Vi kan forsikre deg om at det er et godt, detaljert og trygt regelverk for salg av boliger som ikke er oppført/er under oppføring.
Kr. 150.000,- innbetales som forskudd 14 dager etter mottatt betalingsanmodning fra megler. Det gjøres oppmerksom på at det ikke kreves innbetalt forskudd før etter at utbygger har bekreftet byggestart. Restbeløp samt omkostninger betales før overtakelse.
Dersom du skal selge nåværende bolig kan mellomfinansieringslån tas opp i påvente av at salgssummen er på konto. Dette kan du kontakte din økonomiske rådgiver for å få veiledning om.

Hvordan er solforholdene i leilighetene?

Nedre Malmø blir kalt Mandals solside, og det er ikke uten grunn. Slippen er et solrikt sted der de fleste av leilighetene har gode solforhold fra formiddag til sen kveld.
I vår virtuelle visning kan du se deg rundt i de ulike leilighetene. Du kan også kontakte megler og utbygger for å sjekke solforholdene i hver enkelt leilighet.

Hvordan er det med parkering i parkeringskjelleren?

Alle leilighetene vil få tildelt en parkeringsplass og en sportsbod som er inkludert når du kjøper leilighet. Bredde på biloppstillingsplassene ca. 2,5 meter pr. plass.
Det vil også være mulighet for opplegg til egen elbillader. I samme kjeller finner du også sykkelparkering.

Hvilke tilvalgsmuligheter har jeg som kjøper?

Det er mulig å gjøre personlige tilpasninger på en rekke deler av leiligheten, blant annet vegger, gulv, tak og kjøkken- og baderomsinnredninger.
Bad: På baderom er det blant annet mulighet for alternativt valg av fliser, servant, dusjinnredning og kraner.
Kjøkken: På kjøkkenet er det mulig å velge flere farger på frontene, og man kan kjøpe hvitevarer via kjøkkenleverandøren.
Annet: Generelt kan du endre farge på vegger, tak og dører, endre eller oppgradere parkett og gulv, og få ulike skapløsninger.