Salget på Slippen II er godt i gang, og det nærmer seg beslutning om byggestart.

Etter at informasjonsmøtene om Slippen II ble gjennomført i vår har salget av leiligheter på Slippen II skutt fart. Til nå er 14 leiligheter solgt, mens ytterligere én er reservert. 

Dermed er status at vi nå er nærme målet om 60 prosent salg på det første byggetrinnet. Når 60 prosent er nådd kan byggestart besluttes. 

– Vi har et mål og håp om at vi kan beslutte dette i høst, sier eiendomsmegler Audun Remesvik i vår samarbeidspartner Sørmegleren.

Stor interesse

Remesvik sier at han stadig får henvendelser om prosjektet og at det ser lyst ut med tanke på at vi nærmer oss byggestart. 

Ofte blir interessen enda større når beslutningen blir tatt og spaden settes i jorda. 

– Det er vanlig med en boost i interessen når det fysiske arbeidet begynner. Da får man noe mer konkret å forholde seg til, og det er lettere å planlegge innflytting og salg av nåværende bolig når man har satt en dato, sier Remesvik.Så snart byggestart på Slippen II er i gang, vil det andre byggetrinnet bli lansert, med 24 nye leiligheter.

Passer for alle

Remesvik er glad for at Slippen II har blitt så bra mottatt i markedet, og han sier at salget så langt har vært over det som var forventet. 

– Vi ligger godt foran skjema sammenliknet med det vi så for oss, og forhåpentligvis kan vi nå målet før sommerferien, sier han. 

Slik blir Slippen II

Byggetrinn to på Slippen vil bestå av 49 leiligheter. I første omgang legges 25 av disse leilighetene ut.
Over halvparten av leilighetene er allerede solgt.
De første 25 leilighetene er fordelt på tre bygg. To av byggene ligger med front mot elva med sørvendt hovedfasade og det siste byggene har front mot fellesarealer med østvendt hovedfasade.
Størrelsene varierer fra ca 42 til 123 kvadratmeter, med alt fra ett til fire soverom. Tre av leilighetene får takterrasse mens de øvrige for romslige balkonger.
Prisnivået vil ligge på fra ca 2,1 millioner til ca 9 millioner kroner pluss omkostninger.

Han peker på flere grunner til at leilighetene på Slippen er populære. 

– Slippen I ble godt mottatt i markedet, og Malmø er et område i stor utvikling. Det er fine bygg med bra leiligheter i perfekt beliggenhet. Her er det mange ting som faller på plass.  

Megleren forteller at aldersspennet på kjøperne er alt fra unge voksne i 20-årene til folk i 80-årene.  

– Leilighetene er tilpasset til å passe for alle, sier han.