Det nærmer seg byggestart på Slippen II. Her er en oppdatering om fremdriften og veien videre.

Som vi meldte like før sommeren har Slippen II fått pangstart på salget, og salgsmålet er mer eller mindre nådd. Til nå er det solgt 14 leiligheter i boligprosjektet, noe som tilsvarer om lag 60 prosent.

Omtrent daglig kommer det henvendelser fra interessenter som vurderer å kjøpe leilighet, og det er ventet at salget vil ta seg ytterligere opp så snart spaden settes i jorda.

Her følger en liten oppdatering når det gjelder fremdriften til Slippen II, og når vi kan forvente at nye milepæler blir nådd. 

Når blir byggestart?

Slik situasjonen er nå gjenstår det noen små detaljer før vi kan igangsette byggestarten. 

Dette er helt vanlig i slike prosesser, og vi er såpass nærme at vi sikter oss inn på byggestart i november eller begynnelsen av desember. 

Så snart disse faktorene er på plass vil kjøpere og interessenter få informasjon.

Hva skjer etter byggestart?

Våre samarbeidspartnere i Sørmegleren vil kalle kjøperne inn til kontraktsmøte etter at byggestart er vedtatt, her vil kjøpekontrakt og andre nødvendige dokumenter bli signert. Det skjer etter planen om lag to til tre uker etter vedtatt byggestart.

Deretter vil kjøpere bli kalt inn til møte med utbygger og underleverandører for overlevering av leiligheten. Disse møtene vil etter planen starte opp i god tid før sommeren 2024.

Etter at byggestart er vedtatt på bygg G, H og F, vil etter hvert leilighetene i bygg E bli lansert for salg. På denne siden kan du se mer om de ulike byggene.

Hvem er valgt som underleverandører?

Slippen II jobber også med å få på plass underleverandører i prosjektet, og flere av disse er nå valgt. 

  • Grunnentreprenør - Repstad Anlegg AS 
  • Rørlegger - VVS-Sør AS
  • Elektriker - RA1
  • Ventilasjon - Nilsen Ventilasjon AS
  • Kjøkken - Sigdal Kjøkken 
  • Heis – TK Elevator Norway AS

For øyeblikket pågår det sluttforhandlinger med andre underleverandører. De som er valgt så langt er leverandører byggherren har gode erfaringer med fra tidligere prosjekter.

Hvor kan vi se nærmere på leilighetene?

I prospektet, som ligger ute på våre nettsider, kan du lese og se mer om hvilke leiligheter som ligger ute til salg på Slippen II. 

Det vil også dukke opp flere spennende muligheter til å se leilighetene i tiden fremover. Det neste som kommer er en 360 graders visning innvendig i en leilighet, i tillegg til en tilvalgsmeny der man blant annet kan se ulike fronter på kjøkkenet.

Vi vil holde dere oppdatert i tiden fremover og regner med mye vil skje på Slippen II de neste månedene!