Gladnyhet før jul - byggestart på Slippen II er nå vedtatt!

Det er med stor glede vi nå kan meddele at byggestart på Slippen II er vedtatt! De siste detaljene er nå på plass, og vi er klare til å ta fatt på det spennende neste steget i prosessen. 

Og hva blir så det neste steget? Jo, det blir selvsagt å ta fatt på selve byggingen av de nye leilighetsbyggene. 

Slik blir Slippen II

Byggetrinn to på Slippen består av 49 leiligheter.
De første 25 leilighetene i 1. salgstrinn er fordelt på tre bygg (Bygg F, G og H). To av byggene ligger med front mot elva med sørvendt hovedfasade og det siste bygget har front mot fellesarealer med østvendt hovedfasade.
Størrelsene varierer fra ca 42 til 123 kvadratmeter, med alt fra ett til fire soverom. Tre av leilighetene får takterrasse mens de øvrige får romslige balkonger.
Prisnivået i dette salgstrinnet er fra ca 2,1 millioner til ca 9 millioner kroner pluss omkostninger.
Bygg E (2. salgstrinn med 25 leiligheter) slippes i markedet i løpet av første kvartal i 2024.
Utbygger Geir Nesland Nilsen i Ra1 og arkitekt Espen Insam Try ser frem til å komme i gang med bygging av Slippen II.

Veien videre

Våre samarbeidspartnere i Sørmegleren vil snart kalle kjøperne inn til kontraktsmøte. Her vil kjøpekontrakt og andre nødvendige dokumenter bli signert. Det skjer kort tid etter vedtatt byggestart.

Utgravningen av byggegropen er allerede godt i gang. Støping av hele parkeringskjelleren og sålen for alle fire bygg er neste steg. Videre fortsetter man med betongarbeider og oppføring av bygg F, G og H.

De første leilighetene vil være klare til innflytting i andre/tredje kvartal 2025.

Etter kontraktsmøte kjøpere bli kalt inn til møte med utbygger og underleverandører for overlevering av leiligheten, samt samtale om tilvalgsmuligheter på kjøkken, bad og øvrige rom. Disse møtene vil etter planen starte opp i god tid før sommeren 2024.