Christin Lønn var aldri i tvil da muligheten for å kjøpe leilighet på Slippen II åpnet seg.

– Jeg fant drømmeleiligheten. For meg har Slippen II alt jeg kunne tenke meg, sier Christin Lønn, en av de som har kjøpt leilighet på Slippen II, der det nå nærmer seg vedtak om byggestart.

Christin har bodd i Oslo i syv år og leid bolig. Det siste året begynte hun prosessen med å snakke med banken om lån for å ta sikte på å bli boligeier. I utgangspunktet var det leiligheter i hovedstaden hun så på. 

Nærhet til elva og byen

– Men så kikket jeg litt i Mandal også for gøy på Finn, og da kom jeg over dette prosjektet. Jeg kjente jo til Slippen fra før og har tenkt på at det er det perfekte sted å bo hvis man skal bo i Mandal. Så da måtte jeg bare få det til, sier hun.

For Christin er det kombinasjonen av rolige omgivelser, sentral beliggenhet og utsikten mot elva som gjør at Slippen II er stedet å bo. 

– Jeg har tenkt at hvis jeg skulle flytte til Mandal, så er drømmen å bo der. Mye av det jeg forbinder med Mandal er den roen.

Ser bare fordeler med å kjøpe nytt

Som vi har skrevet tidligere er det et trygt regelverk knyttet til kjøp av boliger som ennå ikke er oppført, og Christin ser bare fordeler ved å gjøre det.

– Mange synes nok det kan være skummelt, men jeg ser bare fordeler. Man trenger ikke tenke på vedlikehold, og det er lite sannsynlig at det dukker opp uforutsette ting, sier hun.

I tillegg får man en spennende mulighet til å forme leiligheten slik man vil ha den, med mange tilvalgsmuligheter.

  • I denne artikkelen du få en oppdatering på hvordan det går med salget på Slippen II!

– Det er mye man kan være med på å bestemme selv, og det synes jeg er spennende, sier Christin. 

Hun er veldig fornøyd med at hun som førstegangskjøper kom inn på Slippen II, og nå gleder hun seg til å kunne flytte inn når prosjektet er ferdigstilt. 

– Jeg gleder meg til å sitte på verandaen, ta en kopp kaffe og nyte roen.