Mens byggingen av Slippen II er i gang, starter vi nå salget av de siste leilighetene i byggetrinnet.

Før jul kunne vi med glede meddele at byggestart på bygg F, G og H i Slippen II er vedtatt. Mens arbeidet på tomta nå er i gang, fortsetter prosjektet. Nå i februar er det salgsstart på bygg E, som blir det siste bygget i Slippen II-prosjektet. 

– Mens arbeidet med å støpe parkeringskjelleren og fundamentet på Slippen II pågår, setter vi i gang salget. I dette trinnet er det 24 leiligheter aav forskjellige størrelser som legges ut for salg, sier eiendomsmegler Audun Remesvik hos Sørmegleren.

I bygg E vil det være leiligheter som kan passe for alle - uansett hvilken fase i livet de er i. Den minste leiligheten blir på 57 kvadratmeter, mens den største er på hele 186 kvadratmeter. 

I prospektet kan du se mer om alle leilighetene i bygg E!

Noe for alle

Espen Insam Try i Bygg Detaljering er arkitekt i prosjektet. Han tror det vil være noe for alle i bygg E. 

– Jeg håper disse leilighetene vil treffe både de som vil gå fra enebolig til leilighet, og de som er nyetablerte eller er førstegangskjøpere, sier han.

Try sier at prisene på noen av leilighetene i bygg E vil være noe lavere enn i de to blokkene som er nærmest elven.

Eiendomsmegler Audun Remesvik og arkitekt Espen Insam Try.

– Så å si alle leilighetene har minst to soverom, mens noen også har flere, sier arkitekten. 

Remesvik sier at størrelsene på leilighetene varierer, og at det øverst i bygget vil være leiligheter som går over to plan. 

– Den aller største er på 186 kvadratmeter. Det er en stor, fin leilighet med fem soverom, balkong i hovedetasjen og en hemsløsning på loftet. Leilighetene er nesten rett sørvendt, så det vil være bra solforhold på alle sammen. Foran leilighetene blir det et åpent fellesareal. 

Samtlige leiligheter har en tilhørende parkeringsplass og bod i parkeringskjelleren, som nå er under oppføring.

Slippen II

Byggetrinn to på Slippen består av 49 leiligheter.
De første 25 leilighetene i 1. salgstrinn er fordelt på tre bygg (Bygg F, G og H). To av byggene ligger med front mot elva med sørvendt hovedfasade og det siste bygget har front mot fellesarealer med østvendt hovedfasade.
Bygg E (2. salgstrinn med 24 leiligheter) slippes i markedet i løpet av februar.
Størrelsene i Slippen II varierer fra ca 42 til 186 kvadratmeter, med alt fra ett til fem soverom. Alle leilighetene får romslige balkonger, og egen p-plass og bod i kjelleren.
Prisnivået på Slippen II-leilighetene er fra ca 2,1 millioner til ca 11,95 millioner kroner pluss omkostninger.

Byggestart ved 60 prosent

Mens byggestart er vedtatt og arbeidet er i gang med bygg F, G og H, vil det samme skje med bygg E så snart 60 prosent av verdien på totalprosjektet er nådd. 

– Når det er nådd vil også blokk E bli realisert. Slik det ser ut nå vil det bli overlevering av leiligheter i de tre første blokkene om omtrent halvannet år, sier Try.

Arbeidet er nå i gang på tomta.

Remesvik er fornøyd med salget på de tre første blokkene i Slippen II, og forteller om stabilt høy interesse og mange henvendelser. 

– Vi forventer samme interesse i bygg E også. Markedet er ikke mettet selv om det har blitt noe tøffere som følge av renteoppgangen. Boligmarkedet lever godt i Mandal, og Slippen byr på den fordelen av å være eneste nyboligprosjekt i Mandal for øyeblikket. 

For de som er interessert i å kjøpe gjelder først til mølla-prinsippet. Kontakt Audun i Sørmegleren dersom du vil vite mer om Slippen II!